RELEVANT FORSIDE.jpg

Relevant

RELEVANT UDSIGT.jpg
RELEVANT BRAINSTORM01.jpg
 
 

Vi tror på relevant
kreativ involvering

Vi tror på, at den gode brand-historie går hånd-i-hånd med involvering af de mennesker, som vi ønsker at tale til. For at kunne involvere mennesker tager vi altid udgangspunkt i mennesket, som vi ynder at kalde forbrugerne og målgruppen. På den måde sikrer vi, at vores løsninger altid er relevante for både brand og målgruppe og at brandet er tilstede der, hvor målgruppen er. Det bliver til løsninger, der giver forbrugerne mulighed for at interagere med brands. Vi tror på, at vi gennem kreativ involvering skaber langsigtede forhold mellem brand og mennesker.

 
 

Vi er født
nysgerrige

Banker du på døren til Relevant i Skanderborg eller København, møder os på landevejen eller i den lokale grønthandler, vil du møde et hold drevet af nysgerrighed. Vi har vidt forskellige individer siddende bag skærmene. Vi er jyder og sjællændere, blå og røde, hvide og gule, akademikere og håndværkere, fodboldfans og reality-fans, festaber og familiefædre, rebeller og dydsmønstre. Der er plads til alle og der er brug for alle. Og én ting vi ved, at vi alle har til fælles, er, at vi brænder for vores arbejde. Det gør vi, fordi vi elsker at løse vores kunders problemer med en ekstraordinær løsning. Det er det, vi kalder engagement.

Vi gør det med
udgangspunkt i mennesket

Alle opgaver er forskellige. Og for at sikre den kreative proces og den bedste løsning, er fleksibilitet et nøgleord vi ikke kan komme udenom. En ting går dog igen: det handler om indsigt. Indsigt i mennesket, både deres fysisk og mentale situation, og indsigt i brandet. Derfor vil du blive mødt af en masse spørgsmål – for ja, vi er nysgerrige omkring dit brand og den viden I allerede ligger inde med. Du vil blive præsenteret for et målrettet researcharbejde, der ligger til grund for den løsning vi kommer frem til. Vi kortlægger den “rejse”, som kunderne er på, når de foretager et valg.

 

RELEVANT BRAINSTORM02.jpg
RELEVANT BORDFODBOLD.jpg
IMG_8177.jpg